Hei håndballvenner!

Velkommen til ny sesong i 1. divisjon sesongen. Det blir mye nytt både sportslig og administrativt i Sandefjord Håndball år. Vi har fått på plass nytt styre, ny markedsgruppe og mye nytt på sport og arrangement.

Flere av de etablerte spillerne er borte, men det gir muligheter og utfordringer for de unge talentene i klubben. Vi skal kompensere for manglende erfaring med innsats og utvikling av ferdigheter. For å få til dette har vi i SH prioritert arbeidet med å skaffe gode trenere. Ingen andre lag kan matche vårt trenerteam: Einar Veierød, Gunnar Pettersen, Øystein Havang, Roger Kjendalen og Sindre Walstad vil ha ansvaret for de tre lagene på ulike måter. I tillegg har vi foreldre med solid håndballfaglig bakgrunn som bidrar som lagledere i kamper. Vi ønsker å satse på våre talenter, og vi håper at de kommer tilbake til oss etter endt utdannelse. Da må de vite at vi leverer. Hvis vi klarer det, vil det føre til god tilhørighet og god alderssammensetning i årene framover.

Våren og sommeren har vært preget av et nødvendig opprydningsarbeid. Nå håper vi at vi med god hjelp fra sponsorer og publikum kan komme oss igjennom denne sesongen på en god måte. Det krever at mange bidrar; blant annet ved å kjøpe navn-etiketter på vår store messevegg, kjøpe billetter til kampene, kjøpe kaffe og vaffel i kantina og bidra på andre dugnadstiltak som vil komme i løpet av sesongen.

Vi ønsker å ha et enda tettere og bedre samarbeid med våre samarbeidsklubber STIF, Sandar og HG Gogstad, som jo også har levert flesteparten av de gode spillerne til oss. De tre klubbene vil være gode samarbeidspartnere både sportslig og på arrangement. Til våren skal vi sammen arrangere håndballcup for yngre lag. Dette vil gi nye samarbeidsformer som vil knytte oss tettere sammen og bidra til bedre økonomi i klubbene. Vi håper på stor deltakelse i Fjordcup 2017, som arrangeres 26.- 28. mai.

Tusen takk til alle sponsorer som bidrar til at vi kan være med på håndballaktivitetene i sesongen 2016/17. Til tross for stor dugnadsinnsats fra mange så trenger vi økonomisk støtte fra sponsorer. Vi håper dere blir godt fornøyd med sesongen, slik at vi kan finne gode og nye samarbeidsformer også i framtiden.

Vi håper også at mange vil komme og se på kampene våre. De aller fleste i Sandefjord vil jo kjenne igjen en eller flere spillere på laget. Stor entusiasme og mange på tribunen i Jotunhallen vil bidra til mange poeng i serien. Det kan bli helt avgjørende på våre hjemmekamper. Både gutta og vi i styret ønsker dere velkommen.

Hilde Holand

Styreleder Sandefjord Håndball